Afbouwbedrijf Brabant

Bent u op zoek naar een vakkundig afbouwbedrijf dat te allen tijde de puntjes op de i zet voor al uw bouwprojecten? Dan bent u bij L&L Totaal Afbouw aan het juiste adres. Wij zijn een jong en energiek afbouwbedrijf met meer dan 40 vakkundige medewerkers en zijn dé specialist in totaalafbouw zoals het afwerken van plafonds, muren, wanden, vloeren en gevels. Bent u bezig met een bouwproject in de woningbouw, utiliteitsbouw of een andere sector van de zakelijke markt? Wij zorgen ervoor dat de woningen, appartementen en bedrijfsgebouwen in uw project zowel van binnen als van buiten vakkundig en mooi worden afgewerkt.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Een vakkundig en specialistisch afbouwbedrijf

Inmiddels hebben we in ons ruim 19 jarig bestaan meer dan 40 eigen medewerkers en meer dan 100 ZZP-ers voor ons werken en daar zijn we uiteraard enorm trots op! Deze specialisten zijn stuk voor stuk op hoog niveau geschoold en vakkundig in hun werk. L&L Totaal Afbouw mag zich dan ook een erkend leerbedrijf noemen met leerlingplaatsen en leermeesters. In 2011 hebben we zelfs een nominatie gekregen als beste leerbedrijf van Nederland.

Woning afgebouwd door L&L

Wat kunnen we voor u doen?

Onze stukadoors en andere vakmensen zijn specialisten in onder andere het aanbrengen van spuitwerk, sauswerk, gietvloeren, buitengevelisolatie en tegelwerk en regelen de totaalafbouw voor uw project tot in de puntjes. Ook voor diverse specialistische klussen zoals het aanbrengen van een zwevende dekvloer, akoestisch spuitwerk, akoestische plafondafwerking, het aanbrengen van gasvliesbehang en kalkzandsteen lijmwerk, zijn wij beschikbaar. We hebben onze kwaliteiten als afbouwbedrijf al vele jaren laten zien, onder andere in bijzondere en hoogstaande projecten van de Efteling en Wildlands. Tussen onze referenties ziet u voorbeelden van werkzaamheden met betonlook, gevelafwerking en gewelven die allemaal door onze specialisten zijn uitgevoerd.

Contact opnemen met L&L

Bent u op zoek naar een afbouwbedrijf in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland of Utrecht? Wilt u meer weten over bepaalde zaken, zoals de kosten, de montage of de diensten die wij als afbouwbedrijf uit Brabant voor u kunnen uitvoeren? Werkt u aan een appartementenproject, voor een woningbouwstichting of een ander zakelijk bouwproject? Dan neemt u gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier op onze website. U vraagt zo gemakkelijk een offerte aan voor onze afbouwwerkzaamheden voor bedrijven.

Afbouwwerk verzorgd voor woningbouwvereniging

L&L Totaal Afbouw

Zoals u hierboven kunt lezen zijn onze medewerkers zeer vakkundig en hebben we ervaring met de meest uiteenlopende en grote projecten voor de zakelijke markt. Daarbij zijn we als afbouwbedrijf gecertificeerd in het aanbrengen van akoestische plafonds en zijn we tevens gespecialiseerd in het aanbrengen van betonlook vloeren. Deze vloerafwerking is momenteel erg populair. Wacht daarom niet langer en neem contact met ons op en we laten u exact zien wat wij als veelzijdig afbouwbedrijf voor uw bouwproject kunnen betekenen. Wij zien u graag als onze klant. Bedrijven uit de volgende steden gingen u reeds voor:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo