Beton cire en betonlook vloeren aanbrengen

Industriële interieurs zijn erg populair tegenwoordig en betonlook vloeren worden ook steeds vaker in woningen aangebracht. Deze gietvloeren worden vloeibaar aangebracht en dat betekent dat ze naadloos en dus bijzonder hygiënisch zijn. Betonlook is vooral ook erg mooi en het strakke en ononderbroken karakter geeft een extra ruimtelijk gevoel. Deze vloeren zijn ook praktisch, want ze zijn onderhoudsarm, sterk en uitstekend te combineren met vloerverwarming. Het is dan ook zeker niet vreemd dat veel bedrijven bij de afbouw kiezen om beton cire en betonlook vloeren te laten aanbrengen. L&L Totaal Afbouw is mede gespecialiseerd hierin en dat tegen een zeer concurrerende prijs.

Bel: 073 5518170Contactformulier

De vele voordelen van gietvloeren

Het aanbrengen van beton cire en betonlook wordt momenteel veel toegepast in woningbouw en utilietitsbouw en dit zijn mogelijk de meest populaire soorten gietvloeren van dit moment. U kunt uw beton cire en betonlook vloeren laten aanbrengen in verschillende kleuren en er zijn dan een aantal uitvoeringen mogelijk. Betonvloeren zijn veelzijdig, mooi en vooral in nieuwbouw gemakkelijk aan te brengen. Daarnaast gaan ze bijzonder lang mee en dat is voor de woningbouw natuurlijk een groot voordeel. Laat u ook vloerverwarming aanbrengen, omdat u voorbereid wilt zijn op een gasloze toekomst, dan zijn gietvloeren ideaal. Laat ons uw project met een betonlook vloer afwerken en u maakt ongetwijfeld direct indruk.

Betonlook op andere plekken in uw gebouw

De vloer is niet de enige plaats waar u uw gebouw kunt laten afwerken met een moderne en industriële betonlook. We kunnen betonstuc ook op wanden aanbrengen, waarmee u de muren een bijzondere en stoere uitstraling geeft. U treft betonstuc veel aan in badkamers, maar ook op gevels en andere muren. Laat ons uw gevelisolatie oppakken en we werken deze schitterend af met betonspuitwerk. Alternatieve diensten die we aanbieden zijn het plaatsen van kalkzandsteen lijmwerk, akoestisch spuitwerk, sauswerk, spackwerk, het aanbrengen van glasvliesbehang of werkzaamheden met metal stud.

Afbouw voor villa uitgevoerd

Niet alleen voor muur en plafond

L&L Totaal Afbouw is uw totaalleverancier en wij kunnen alle werkzaamheden omtrent de afbouw van uw zakelijke bouwproject voor u uitvoeren. We zijn er ook om uw plafonds en gevels te transformeren, restaureren of te renoveren. We zijn gecertificeerd in het aanbrengen van akoestische plafonds en dat is natuurlijk bij appartementen en andere projecten in de woning- en utiliteitsbouw geen overbodige luxe. Beton cire en betonlook vloeren aanbrengen is slechts één van onze specialiteiten.

Een groot werkgebied

Ons werkgebied strekt zich inmiddels uit over een groot gedeelte van Nederland, met name in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

Vraag een offerte aan

Wij maken van u ook graag een tevreden klant. Voor meer informatie over prijzen, diensten en het aanvragen van een offerte neemt u contact met ons op via het contactformulier. U vindt onze tevreden klanten in onder andere:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo