Metalstudwanden en -plafonds

Bent u op zoek naar een specialist die metalstudwanden kan plaatsen en metalstud plafonds kan aanbrengen? Ook op zoek een afbouwspecialist die deze vervolgens kan isoleren en als finishing touch schitterend kan afwerken? U bent dan bij L&L Totaal Afbouw uit 's-Hertogenbosch aan het juiste adres. Wij zijn thuis in allerlei projecten, van nieuwbouw tot restauratie en van renovatie tot transformatie en verzorgen daarbij de totaalafbouw of desgewenst de gedeeltelijke afbouw. Bent u werkzaam bij een woningbouwstichting, werkt u in de utiliteitsbouw of de woningbouw of heeft u appartementen die moeten worden afgewerkt, dan kunnen onze specialisten u ongetwijfeld verder helpen. En het plaatsen van metalstudwanden en -plafonds is dan slechts één van onze werkzaamheden die wij zeer professioneel voor u uitvoeren.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Wat zijn metalstudwanden?

Een metalstudwand is een niet-dragende systeemwand. Deze worden dus voornamelijk voor scheidingswanden gebruikt. Dit type wand wordt opgebouwd uit een licht metalen profiel voorzien van gipskartonplaten of gipsvezelplaten, al dan niet voorzien van isolatie. Metalstudwanden en -plafonds zijn dus snel te monteren en ideaal als u een zolder heeft die u wilt renoveren of als u een grote kantoorruimte wilt splitsen in kleinere werkruimtes. De wanden en plafonds kunnen vervolgens door ons vakkundig worden afgewerkt.

De voordelen van een metalstudwand

Metalstudwanden kunnen niet gebruikt worden als draagmuur. Kiest u voor metalstudwanden, dan profiteert u namelijk wel van een aantal voordelen. De metalstudmuur is lichtgewicht, is binnen de kortste keren geplaatst en is bijzonder gemakkelijk akoestisch en thermisch te isoleren. Daarnaast is het ook in vochtige ruimtes toe te passen indien u hiervoor de juiste materialen kiest. Andere voordelen van metalstudwanden zijn dat deze brandvertragend zijn, goed te combineren met andere systemen en dat u bijzonder veel mogelijkheden heeft met betrekking tot de afwerking en indeling.

Verzorgde afbouw-werkzaamheden

Neem contact op met ons

Wij ontzorgen u bij het monteren en afwerken van uw metalstudwanden en metal stud plafonds. Wilt u meer hierover weten, dan stelt u uw vraag eenvoudig via ons online contactformulier. U kunt op die manier ook een offerte aanvragen. L&L Totaal Afbouw is ook uw partner voor een groot aantal andere werkzaamheden aan uw plafond, gevel en muren. We kunnen deze afwerken, isoleren en transformeren, zodat we bij uw project de puntjes op de i zetten. Sinds we in 2004 van start gingen mogen we ons al erkend leerbedrijf noemen, zijn we gecertificeerd installateur van akoestische plafonds en specialist in het aanbrengen van betonstuc. Vraag ons dus gerust naar wat we nog meer voor u kunnen doen of naar de kosten van onze dienstverlening. Onze vele tevreden klanten in Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht raden ons ten zeerste aan.

Bekende klanten

De Efteling en Wildlands zijn slechts enkele voorbeelden van onze tevreden klanten en wij hopen ook u aan dit rijtje toe te kunnen voegen. Onze afgeronde projecten zijn onder andere te vinden in steden, zoals:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo