Schildersbedrijf utiliteitsbouw

Onze naam was voorheen Stucadoorsbedrijf L&L, maar ondertussen hebben wij al veel meer disciplines toegevoegd en zijn we bijvoorbeeld ook een professioneel schildersbedrijf in de utiliteitsbouw. Vandaar dat wij onze naam veranderd hebben in L&L Totaal Afbouw, een naam die de lading veel beter dekt. Heeft u een schildersbedrijf nodig dat van alle markten thuis is? Die werkt met specialisten en vakmensen en die keer op keer kwaliteit levert? Dan is L&L Totaal Afbouw een uitstekende keuze voor uw project in de utiliteitsbouw. Wij werken met ruim 40 eigen medewerkers en een groot aantal externe specialisten en hebben tevreden klanten in heel Nederland. Wij zijn het schildersbedrijf voor u in Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland of Utrecht.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Onze diensten

Wat betreft werkzaamheden aan de gevel, de wanden en de muren van uw gebouw bieden wij een verscheidenheid aan diensten aan. Of u nu actief bent in de utiliteitsbouw of woningbouw, appartementen opknapt of namens een woningbouwstichting spreekt, wij kunnen u met onze diensten volledig ontzorgen. We voeren standaard schilderwerk en sauswerk uit, maar ook behangwerkzaamheden (glasvliesbehang, renovlies en scanbehang) en spuitwerkzaamheden (latex spuiten, betonspuitwerk, spackspuiten, wanden spacken, texwerk en akoestisch spuitwerk). Bent u nog niet aan de afwerking toe, dan kunnen we voor u metalstudwerkzaamheden uitvoeren, kalkzandsteen lijmwerk, buitengevelisolatie en separatiewanden, gipsblokken of cellenbeton aanbrengen voordat we dat schitterend afwerken met één van de bovengenoemde technieken.

Afbouw en schilderwerk uitgevoerd in utiliteitsbouw

Erkende en vakkundige medewerkers

We verzorgen schilderwerk aan uw plafonds, muren, wanden, vloeren en gevels en doen dat voor de zakelijke markt zoals voor bedrijven, woningbouwverenigingen en verscheidene andere zakelijke partners. We hechten veel waarde aan training en opleiding van onze medewerkers en mogen ons daarom ook met trots een erkend leerbedrijf noemen. Dat betekent dat we meerdere leerplekken aanbieden en verscheidene leermeesters in dienst hebben. Bij ons kunt u terecht voor vakkundige totaalafbouw van uw nieuwbouw-, renovatie- of restauratieproject en het totaalconcept dat wij kunnen aanbieden komt voort uit jarenlange training, ervaring en het vergaren van kennis.

Prijs en offerte

Wilt u meer weten over wat L&L Totaal Afbouw als schildersbedrijf voor u kan betekenen? Wilt u inzicht in de kosten voor uw project of een offerte voor bepaalde werkzaamheden? Wij kunnen schilderwerk aanbrengen met verscheidene technieken en methoden en daarom kunt u het beste contact opnemen via ons contactformulier. We kunnen dan goed inschatten wat u nodig heeft en u een exacte offerte sturen. U besluit dan zelf of wij het beste schildersbedrijf voor de woningbouw en utiliteitsbouw zijn voor u.

Voeg u bij onze tevreden klanten

We door de jaren heen een groot portfolio opgebouwd van vele tevreden klanten en deze zijn te vinden in steden als Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Venlo. Onze professionele en vakkundige aanpak heeft bij velen een grote glimlach achtergelaten en dat doen we voor u ook graag. Neem dus contact op met ons om over uw schilderwerkzaamheden te praten en laat onze specialisten ook op u indruk maken.