Separatiewanden plaatsen

Er zijn verschillende situaties waarin het plaatsen van separatiewanden een uitkomst is. Deze niet-dragende wanden zijn op elke manier te plaatsen en maken van uw grote ruimte meerdere kleinere ruimtes of kantoren, verdelen uw zolder en maken deze bruikbaar of maken de inrichting van uw vloer weer logisch. U kunt bij ons terecht voor een aantal diensten met betrekking tot het plaatsen van separatiewanden en wij zijn daar door de jaren heen zeer vakkundig en bekwaam in geworden. Dat blijkt wel uit de vele tevreden klanten die we inmiddels in ons bestand hebben.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Verschillende soorten wanden

Wij kunnen voor u verschillende soorten wanden plaatsen, zoals systeemwanden, gibo wanden, cellenbeton wanden, ytong panelen, verdiepingshoge panelen en metalstudmuren. Deze systeemwanden kunnen worden geïsoleerd, zowel akoestisch als thermisch en worden door onze specialisten op een verscheidenheid aan manieren afgewerkt. Wij kunnen de separatiewanden plaatsen, monteren en afwerken zodat u uw ruimte niet meer herkent. Heeft u meer kamers nodig, wilt u een onlogische inrichting logisch maken of het meeste halen uit uw oppervlak, dan kunnen wij separatiewanden plaatsen in allerlei grote projecten voor de zakelijke markt, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Vakkundige en ervaren medewerkers

Wij vinden scholing en training erg belangrijk en hebben daarom een aantal leermeesters in dienst. We zijn een erkend leerbedrijf en bieden leerplekken aan voor beginnende vakmensen. Kwaliteit staat bovenaan en dat ziet u aan het feit dat wij in 2011 genomineerd zijn als het beste leerbedrijf van Nederland. U kunt er dan ook zeker van zijn dat de medewerkers die uw separatiewanden komen plaatsen vakkundig zijn en weten wat ze doen. We zijn tevens specialist in het aanbrengen van betonstuc en kunnen uw separatiemuren afwerken op verschillende manieren. Behangen, sausen, spuiten of stucen met een verscheidenheid aan materialen en technieken; wij bieden het aan tegen een zeer concurrerende prijs.

Verzorgde afbouw-werkzaamheden

Vraag vandaag nog een offerte op

Via ons contactformulier vraagt u gemakkelijk een offerte aan en ziet u precies wat de kosten zijn bij L&L Totaal Afbouw voor het plaatsen van separatiewanden. Omdat geen klus hetzelfde is, zien we liever eerst wat er nodig is voordat we u vertellen wat de prijzen zijn. Of u nu een totaalconcept nodig heeft of het gaat om een individuele klus, we staan altijd klaar voor de zakelijke markt. Dat doen we vanuit onze vestigingsplaats 's-Hertogenbosch al een lange tijd zeer succesvol in Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

Andere diensten

Het plaatsen en afwerken van systeemwanden is slechts één voorbeeld van de afbouw diensten die wij aanbieden. Werkt u in de utiliteitsbouw of woningbouw, dan kunnen we u op verscheidene manieren van dienst zijn. We voeren stukadoorswerkzaamheden uit, maar plaatsen ook plafonds en vloeren. We hebben bij verschillende afbouwprojecten de puntjes op de i weten te zetten, onder andere in:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo