Sto-Ecoshapes gevelisolatie

Het is tegenwoordig steeds belangrijker om duurzaam te bouwen. Niet alleen is dit milieuvriendelijk, ook zal dit het aanzien van uw bedrijf kunnen vergroten. Klanten zien graag dat bedrijven zich inzetten voor duurzame initiatieven. Gevelafwerking met Sto-Ecoshapes biedt hierin een uitkomst. Deze Ecoshapes, gemaakt van minerale componenten, zijn een van de meest duurzame manieren van gevelafwerking die op dit moment op de markt te vinden zijn. Naast de milieuvriendelijkheid van dit systeem, zijn Sto-Ecoshapes ook volledig aan uw wensen aan te passen. Zo zorgt u voor een duurzame en herkenbare afwerking van uw buitengevels. L&L Totaal Afbouw uit 's-Hertogenbosch is een betrouwbare en gespecialiseerde applicateur van deze vorm van gevelisolatie. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en wij berekenen de beste prijs voor u.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Wat is een Ecoshapes gevelisolatiesysteem?

Sto-Ecoshapes gevelisolatie bestaat uit het aanbrengen van prefab stucvormen die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Het grote voordeel van de Ecoshapes is dat ze volledig naar uw wensen aan te passen zijn. Het productieproces van de gevelisolatie is namelijk op maat in te richten. U beslist zelf over de kleur, de oppervlaktestructuur, het formaat en de toevoegingstechniek. Of u nu een gevelafwerking die lijkt op bakstenen of juist een muur vol felgekleurde sterren wilt – vrijwel alles is mogelijk met Sto-Ecoshapes.

Daarnaast is een ander voordeel van de Ecoshapes dat deze onderhoudsarm en licht van gewicht zijn. Nadat L&L Totaal Afbouw deze voor u heeft aangebracht, heeft u er dus nog amper omkijken naar. Kwaliteit staat bij ons voorop, dus u kunt er vanuit gaan dat de Sto-Ecoshapes uw bedrijfspand lang zullen kunnen sieren.

Systeemopbouw Sto-Ecoshapes

De voordelen van gevelafwerking met Sto-Ecoshapes door L&L Totaal Afbouw

Buitengevelisolatie is ontzettend belangrijk. Zeker nu de energieprijzen stijgen, wilt u de warmte binnenhouden en de kou buiten – en andersom natuurlijk, wanneer de buitentemperatuur weer gaat stijgen. Dat doet u door de gevel te isoleren. Uw gevel isoleren betekent minder stook- en energiekosten en minder kans op andere problemen, zoals waterschade of schimmelvorming door vocht. L&L Totaal Afbouw is specialist in het aanbrengen van buitengevelisolatie, mede dankzij ons geavanceerde gevelisolatiesysteem. Dit systeem werken wij af met de milieuvriendelijke Sto-Ecoshapes. Uw pand zal in de wijde omgeving opvallen dankzij de opvallende, op maat gemaakte afwerking middels dit systeem.

Een keuze voor L&L Totaal Afbouw is een keuze voor kwaliteit en vakmanschap. Wij zijn een KOMO-gecertificeerde verwerker van gevelisolatiesystemen en een groot stucadoorsbedrijf met een schat aan ervaring. In de ruim achttien jaar sinds onze oprichting hebben wij gewerkt aan verschillende innovatieve projecten op het gebied van gevelisolatie, stukadoorswerk, schilderwerk en meer. Til uw buitengevelisolatie nu naar een hoger niveau en laat uw gevel isoleren met de Sto-Ecoshapes van L&L Totaal Afbouw. Vele tevreden klanten in onder andere Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Venlo gingen u al voor. Neem vandaag nog contact op met onze ervaren experts en kijk wat Ecoshapes van L&L Totaal Afbouw voor uw pand kan doen.