Stukadoor woning- en utiliteitsbouw

L&L Totaal Afbouw is al bijna 2 decennia dé stukadoor voor woningbouw en utiliteitsbouw voor u. U kunt bij ons terecht voor allerlei soorten stucwerk, van de traditionele werkzaamheden tot sierpleisterwerk en van glad stucwerk tot sierlijsten. Wij zijn er voor het aanbrengen en afwerken van stucwerk op uw muren, plafonds, gevels en wanden en dat doen we al vol overgave sinds 2004. We richten ons voornamelijk op grote projecten op de zakelijke markt en werken voor de utiliteitsbouw, woningbouw (o.a. villabouw), woningbouwstichtingen en verzorgen het stucwerk in appartementen. Ook voor particulieren staan we graag voor u klaar, zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Onze verschillende diensten

Met meer dan 18 jaar ervaring zijn we ondertussen een echte specialist geworden in het aanbrengen en afwerken van muren en wanden. We bieden verschillende diensten aan en zijn een stucadoor voor de woning- en utiliteitsbouw die van alle markten thuis is. Wij verzorgen traditioneel stukadoorswerk zoals sierpleisterwerk, filmwerk, glad stucwerk, traditioneel stucwerk, ornamenten en sierlijsten. Dit verzorgen we voor wanden en plafonds en ook voor buiten stucwerk bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt eveneens voor spuitwerk bij ons terecht zoals spack- en spuitwerk, akoestisch spuitwerk en betonspuitwerk. Voor de afwerking kunt u een beroep op ons doen voor sauswerk, behangwerkzaamheden, akoestische en isolerende plafondafwerking.

Stucwerk woning binnen en buiten uitgevoerd

Van individuele klus tot totaalconcept

De stucwerkzaamheden die we aanbieden zijn onderdeel van het totaalconcept dat we presenteren. We zijn namelijk actief in alle aspecten van de zakelijke afbouw en dat betekent dat we binnen uw project alle afbouwwerkzaamheden uit handen kunnen nemen. Daarom plaatsen we ook separatiewanden en muren van kalkzandsteen, kunnen we zandcement dekvloeren en anhydrietgebonden gietvloeren aanbrengen, isoleren we muren, plafonds en gevels en zorgen we ervoor dat u wat betreft de afbouw van uw project niets tekort komt. U kunt ons uiteraard ook voor individuele klussen inschakelen.

Werkgebied: Nederland en België

We bieden deze werkzaamheden aan in Nederland en een gedeelte van België. Zo hebben we tevreden klanten in Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht. We zijn er trots op dat attractiepark Efteling, dierentuin Wildlands en bouwbedrijf Heijmans op deze lijst staan. Heeft u werkzaamheden voor een stucadoor in woning- en utiliteitsbouw, dan zijn er dus weinig plaatsen waar we niet komen. Met ongeveer 40 geschoolde medewerkers in dienst en meer dan 100 vakkundige partners is dat ook mogelijk.

Afbouwwerkzaamheden verricht voor appartementencomplex

Een offerte opvragen

De beste manier om meer te weten te komen over de prijzen die we hanteren of de diensten die we aanbieden is door contact op te nemen via ons contactformulier op deze website. Daarmee vraagt u snel een offerte aan en ziet u exact wat wij voor u kunnen betekenen. We zien u graag als klant bij ons binnenkomen, net als andere klanten hebben gedaan in onder andere:

 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Ede
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Venlo