Stucadoorsbedrijf Brabant

Bent u op zoek naar een vakkundig en KOMO gecertificeerd stucadoorsbedrijf in Brabant? L&L Totaal Afbouw uit 's-Hertogenbosch is uw partner bij uitstek. Wij zijn beschikbaar voor al uw stucadoorswerk en werken uw muren, wanden, plafonds en gevels professioneel en vakkundig af. Op de zakelijke markt werken we veel aan grote projecten voor woningbouwstichtingen en ook voor bedrijven in de utiliteitsbouw en de woningbouw. Ook verzorgen we regelmatig het stukadoorswerk in appartementen en voor de villabouw. We mogen ons ondertussen een echte specialist noemen in het aanbrengen van betonstuc en het creëren van het moderne en populaire betonlook dat op dit moment zo in trek is. Wij zijn uw totaalleverancier als we het hebben over stucwerk en zijn een professioneel en vakkundig stucadoorsbedrijf dat van alle markten thuis is, zowel in nieuwbouw als renovatie.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Verschillende diensten

We bieden verschillende diensten aan die schitterende maar ook diverse uitstralingen opleveren. Zo voeren we onder andere standaard stucadoorswerk uit, zoals traditioneel stucwerk, glad stucwerk, sierpleisterwerk, filmwerk, ornamenten en sierlijsten. Daarnaast kunnen we u volledig en snel ontzorgen met het afwerken van grote oppervlakken door spackspuitwerk en sauswerk aan te bieden. Als stucadoorsbedrijf uit Brabant kunnen we eventueel ook uw muren behangen, bijvoorbeeld met glasvlies of renovatievlies, voeren we akoestisch spuitwerk uit met akoestische en brandwerende eigenschappen en zijn we specialist in het aanbrengen van betonspuitwerk voor die industriële look die momenteel zo in trek is.

Isolerend stucwerk en afbouw uitgevoerd voor woningbouwvereniging

Vakkundig en ervaren

We zijn sinds 2004 actief als stucadoorsbedrijf en hebben door onze talloze projecten veel kennis en ervaring opgedaan. Zoveel dat we een aantal leermeesters in dienst hebben en ook leerplekken aanbieden voor enthousiaste en beginnende specialisten. Onze eigen leermeesters zorgen ervoor dat het aanbrengen en afwerken van uw stucwerk professioneel verloopt en wij staan dan ook altijd garant voor onze kwaliteit. We zijn aangesloten bij de branchevereniging NOA en bieden dan ook een garantieregeling aan die door de NOA, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis is goedgekeurd. We mogen verschillende keurmerken voeren en dat betekent dat we kwaliteit leveren, betrouwbaar zijn en weten wat we doen.

Stucwerk en afbouw woning uitgevoerd

Ons werkgebied

Het werkgebied van ons stukadoorsbedrijf omvat een groot gebied in Nederland en België. Zo hebben we klanten in Amsterdam, Arnhem, Apeldoorn, Breda, Den Bosch, Den Haag, Ede, Eindhoven, Nijmegen, Roosendaal, Rotterdam, Tilburg en Venlo en zijn we actief in de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht. We kunnen u een totaalconcept aanbieden en uw complete afbouw op ons nemen, maar u kunt ons uiteraard ook inschakelen voor individuele klussen. Wilt u meer weten, dan vult u het contactformulier in op onze website en stelt u uw vraag over de kosten voor bedrijven, over de diensten die we leveren en vraagt u een offerte aan voor meer financiële informatie. Wij zijn een groot stucadoorsbedrijf in Brabant voor zowel nieuwbouw als transformatiewerk dat het werk serieus neemt en dat uw afbouwwerkzaamheden vakkundig en professioneel uitvoert.