Totaalleverancier voor spack- en spuitwerk

Als totaalleverancier voor spack- en spuitwerk weten we bij L&L Totaal Afbouw als geen ander hoe we grote oppervlakken muren, plafonds, wanden en gevels snel maar professioneel kunnen afwerken. Onze specialisten gaan zeer vakkundig te werk en voorzien uw muren machinaal van een laagje pleister, eventueel met een kleur of een korrel daarin verwerkt. Dat is niet alleen snel, maar ook bijzonder strak en egaal en het resultaat mag er daarom ook zijn. Heeft u appartementen, woningen of projecten in de utiliteitsbouw die moeten worden afgewerkt, dan zijn wij hét spackspuitbedrijf voor u.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Onze diensten

Spack spuiten is een machinaal proces waarmee de pleister onder hoge druk met een spuit tegen de muur of plafond wordt aangebracht. Door daar bijvoorbeeld een korrel aan toe te voegen (de grootte bepaalt u zelf) creëren we een interessant effect op de muur en is deze niet glad, maar heeft het een bepaald reliëf. Spuitwerk kan uitgevoerd worden in verschillende kleuren, zolang deze geleverd kunnen worden door onze leveranciers. We maken uiteraard gebruik van de beste materialen uit de markt. Ook verzorgen we akoestisch spuitwerk, wat betekent dat uw muren en plafonds ook akoestisch geïsoleerd worden. In appartementen en sociale woningbouw is dat zeker geen overbodige luxe. Omdat we een totaalleverancier zijn voor spack- en spuitwerk verzorgen we ook specialistisch spuitwerk, zoals betonspuitwerk. Hiermee verwerken we betonmortel middels het verspuiten met een speciale pomp. Door middel van deze techniek kunnen we zeer specialistisch stucwerk aanbrengen in bijzondere vormen, zoals rotspartijen, bassins en dergelijke. Deze techniek hebben we veelvuldig toegepast in attractieparken en themaparken zoals de Efteling en dierentuin Wildlands.

Afbouw uitgevoerd in projectbouw

U vraagt wij draaien

Spacken is niet de enige manier om muren af te werken, maar het is in de woningbouw, bedrijfsbouw en in de zakelijke markt vaak de meest logische keuze. We bieden ook andere afbouwwerkzaamheden aan voor muren en gevels, zoals sauswerk, behangen en tegelwerk. We zijn er voor de totaalafbouw van uw project en niet alleen totaalleverancier in spackspuitwerk, maar ook voor het afwerken van vloeren. Daarnaast isoleren we gevels, plafonds en vloeren en zijn we gecertificeerd in het aanbrengen van akoestische plafonds.

Isolerend en akoestisch spuit-stucwerk kantoorpand

Wat zijn de kosten?

Aangezien we veel diensten aanbieden en u in principe een totaalconcept kunnen bieden, zijn onze prijzen het beste op te vragen via een offerte. U geeft daarin aan welk spuitwerk u wilt aanbrengen, hoeveel vierkante meters oppervlak er zijn en wat u daarbij nog nodig heeft. Wij gaan daar dan een passende offerte bij maken waarmee u precies kunt zien wat u krijgt en tegen welke prijs. We hebben tevreden klanten in Brabant, Noord-Brabant. Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht, waaronder Wildlands en de Efteling. Er zijn weinig plaatsen in Nederland waar onze specialisten niet komen.

L&L Totaal Afbouw is dé totaalleverancier van spackspuitwerk voor u en we hebben onze vakkundigheid laten zien bij projecten in een grote verscheidenheid aan steden, zoals:

 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Ede
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Venlo