Zandcement dekvloer aanbrengen

We zijn van oorsprong een stucadoorsbedrijf, maar zijn intussen in ons ruim 18 jarig bestaan uitgegroeid tot een allround afbouwbedrijf met diverse disciplines voor de afbouw van projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. We bieden een totaalconcept aan voor de afbouw van projecten in de zakelijke markt. De diensten die we aanbieden hebben te maken met afbouw en het transformeren, renoveren en restaureren van gebouwen en woningen. Ook voor het aanbrengen van een zandcement dekvloer bent u dus bij ons aan het juiste adres.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Wat zijn zandcement dekvloeren?

Het aanbrengen van zandcement dekvloeren is vaak de laatste fase in het gereedmaken van een vloer voordat deze kan worden afgewerkt met een afwerkvloer. Het is een smeervloer die bestaat uit een mengsel van water, cement en zand. Het resultaat is een egale en vlakke ondervloer die gereed is om afgewerkt te worden. Wij kunnen uw zandcement dekvloer aanbrengen en desgewenst ook isoleren en zelfs vloerverwarming aanbrengen.

Afbouw uitgevoerd in projectbouw

Ervaren medewerkers

Wij laten onze smeervloeren alleen aanbrengen door de meest vakkundige medewerkers. Zij garanderen u een perfect resultaat, desgewenst inclusief vloerisolatie. L&L Totaal Afbouw is tevens een erkend leerbedrijf en dat betekent dat we leermeesters in dienst hebben en ook jaarrond leerplekken aanbieden. Bij ons staat alles in het teken van training en scholing. De 40 vaste medewerkers en meer dan 100 partners waar wij mee werken kunnen stuk voor stuk een zandcement dekvloer aanbrengen op de meest vakkundige manier. We bieden overigens ook anhydrietgebonden gietvloeren aan en dat alles tegen een zeer concurrerende prijs.

Akoestische en thermische isolatie

Vloeren moeten uiteraard voldoen aan de regels van het Bouwbesluit en een bepaalde minimale isolatiewaarde hebben. Onze specialisten weten daar alles van en zorgen ervoor dat uw vloer daaraan voldoet. Maar wist u dat we ook akoestische isolatie in uw vloer kunnen aanbrengen? Dat is bij appartementen uiteraard een zeer gunstige bijkomstigheid, want de harde materialen die tegenwoordig veel gebruikt worden in nieuwbouw galmen ook erg door. Met akoestische isolatie voorkomt u dat dit overlast veroorzaakt.

Afbouw voor villa uitgevoerd

Tevreden klanten in heel Nederland

Wilt u een zandcement dekvloer aanbrengen, dan zijn wij daar dé specialist voor. En attractieparken zoals de Efteling en Wildlands vallen al onder de lange lijst tevreden klanten die wij hebben. We zijn een totaalleverancier in de afbouw, dus we werken uw vloeren, muren, plafonds, gevels en wanden af volgens onze eigen hoge standaarden en dat alles tegen zeer concurrerende kosten. Ons werkgebied bestrijkt heel Nederland en een gedeelte van België en we werken regelmatig in de provincies Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Er zijn dus maar weinig plaatsen in Nederland waar u niet van onze diensten gebruik kunt maken. Klanten in onder andere de volgende steden gingen u al voor:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo