Anhydriet gietvloer aanbrengen

Bij L&L Totaal Afbouw hebben wij ons door de jaren heen gespecialiseerd in het aanbrengen van anhydrietvloeren. Dit type gietvloer wordt veel gebruikt in de projectbouw en woningbouw, zowel voor woningen als appartementen, hoogbouw en utiliteitsbouw. Een anhydrietvloer is een alternatief voor de zandcementdekvloer. Het wordt kant-en-klaar op locatie geleverd en het aanbrengen gaat veel sneller. In tegenstelling tot zandcement (wat gesmeerd wordt), wordt anhydriet vloeibaar aangebracht. Dit gebeurt vaak met behulp van een bulkwagen of silo die het vloeibare mengsel in de ruimte pompt. Hierna wordt de vloer waterpas afgewerkt en vervolgens dient de vloer een halve tot hele week te drogen. Daarna kan de vloer afgewerkt worden met een coating of met ieder andere geschikte soort vloerafwerking.

Bel: 073 5518170Contactformulier

De voordelen van anhydriet

L&L Totaal Afbouw kan ook zandcementdekvloeren voor u aanbrengen, maar een anhydrietvloer heeft een aantal voordelen. Het grootste voordeel is dat het aanbrengen sneller gedaan kan worden. Daarnaast is deze vloer ook uitstekend te combineren met vloerverwarming en vloerisolatie. Gebouwen in de zakelijke markt worden daar automatisch al mee uitgevoerd, omdat u dan zo zuinig mogelijk en eventueel gasloos kunt verwarmen. Wij kunnen u helpen bij het aanbrengen van uw vloeren. Onze specialisten zijn zeer ervaren in het aanbrengen van vloerisolatie voor zwevende dekvloeren en deze wordt dan afgewerkt met anhydriet. Naast anhydrietvloeren zijn er een groot aantal andere gietvloeren waarmee uw appartementen, woningbouw- en utiliteitsbouwprojecten schitterend kunnen worden afgewerkt.

Andere afbouwdiensten

Wij staan niet alleen voor u klaar als u een anhydrietvloer wilt laten aanbrengen, want wij nemen de totaalafbouw uit handen. We zijn zeer ervaren in het afwerken van plafonds, muren, vloeren en gevels en doen dat op grote schaal voor de zakelijke markt tegen een zeer concurrerende prijs. We bieden onze diensten aan door geheel Nederland, met name de provincies Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht. We hebben gewerkt aan grote en bijzondere projecten, onder andere bij de Efteling en Wildlands.

Afbouw uitgevoerd in projectbouw

Een erkend leerbedrijf

Wij hechten veel waarde aan het trainen en opleiden van onze medewerkers. Bij ons treft u dan ook alleen vakmensen aan die constant de juiste kwaliteit kunnen leveren. L&L Totaal Afbouw is een erkend leerbedrijf en wij bieden meerdere leerlingplaatsen en leermeesters aan. U weet dus dat uw project bij ons in goede handen is en dat wij uw anhydrietvloer professioneel aanbrengen. We bieden een totaalconcept aan tegen zeer concurrerende kosten en zijn er voor u als u uw project wilt afwerken en de puntjes op de i wilt zetten.

Een offerte aanvragen

Wij vertellen u natuurlijk graag wat we voor u kunnen betekenen. Wij zijn uw totaalleverancier of kunnen een gedeelte van uw afbouwwerkzaamheden uit handen nemen. U neemt gemakkelijk contact op met ons via het contactformulier op onze website en vervolgens kunnen we u alles vertellen over onze prijzen voor bedrijven en woningbouwstichtingen. Of u nu besluit een anhydriet gietvloer te laten aanbrengen, betonspuitwerk uit te laten voeren, sauswerk te laten aanbrengen of buitengevelisolatie; L&L Totaal Afbouw doet het graag voor u. Wist u dat wij ook gespecialiseerd zijn in het aanbrengen van akoestische plafondafwerking? We hebben ervaring met projecten in heel Nederland, waaronder in de steden:

  • Amsterdam
  • Arnhem
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo