Over ons

Wie zijn wij

L&L Totaal Afbouw is een jonge en dynamische organisatie die in April 2004 is opgericht.

Als specialist in de afbouw werken wij aan de meest uiteenlopende projecten op landelijk niveau voor hoofdzakelijk de zakelijke markt.

Ooit primair begonnen met traditioneel binnen- en buitenstukadoorswerk, maar inmiddels zijn wij ook actief in andere afbouwdisciplines zoals Dekvloeren, Separatiewanden, Spackspuitwerk, Akoestiek, Metalstud, Systeemplafonds, Tegelwerk, Schilder- en Behangwerk en Buitengevelisolatie.

Wij zijn lid van de NOA, zijn erkend door Stichting Afbouwkeur en beschikken over VCA certificering en het KOMO-procescertificaat.

Daarnaast staat L&L Totaal Afbouw geregistreerd als erkend leerbedrijf.

Kortom, een betrouwbare partner die zich onderscheidt door  een innovatieve kijk op de integrale afbouw.

Visie/Missie:

L&L Totaal Afbouw BV heeft als doel een betrouwbare partner te zijn in de totaalafbouw. Vanuit betrokkenheid wil L&L een leidende- maar bovenal innovatieve schakel zijn die op een duurzame manier bijdraagt aan een veranderlijke markt.

De 6 pijlers waarbij wij te allen tijden op leunen zijn:

– Vakmanschap
– Klantbeleving
– Innovatief
– Afspraak is Afspraak
– Flexibiliteit
– Professionaliteit

Het is onze missie om op een vakkundige en klantgerichte manier integrale oplossingen te bieden op het gebied van totaalafbouw.

Dit doen we vanuit een uit zichzelf opererende organisatie waarbij een ieder zijn eigen taken uitvoert en zijn verantwoordelijkheden daarin durft te nemen.

Het is van groot belang dat onze werknemers de normen en waarden van collega’s erkend en respecteert.

Alleen dán zullen onze opdrachtgevers ons als betrouwbare partner zien.