Nieuws

KOMO-procescertificaat

Wist u dat L&L Afbouw B.V. sinds kort in het bezit is van een KOMO-procescertificaat? L&L Afbouw is gecertificeerd op het proces voor de vervaardiging

Lees meer

Publicatie in XL Magazine

L&L is afgelopen oktober in medewerkersmagazine XL Magazine verschenen. Weener XL werk & inkomen ‘s-Hertogenbosch, licht de match tussen L&L en de werknemers Musab en Kamo uit

Lees meer

L&L Totaal Afbouw bij RTL-Z

Zo’n twee weken geleden is Stucadoorsbedrijf L&L in de uitzending van het programma “How it’s done” verschenen op de zender RTL-Z.Onze directeur Mark Legierse en

Lees meer

Wij zijn verhuisd!

De groei van ons bedrijf heeft ertoe geleid dat we op zoek moesten naar een nieuwe huisvesting. Na een paar weken te hebben verbouwd zijn

Lees meer

Een dag op pad met.. Stan Vissers

Vorige maand is onze collega Stan Vissers geïnterviewd door Knauf. Knauf biedt een volledig assortiment aan innovatieve afbouwsystemen en -materialen voor nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Lees meer

Sinds 2004 is Stucadoorsbedrijf L&L uitgegroeid tot een veelgevraagde specialist in Den Bosch en de wijde omgeving. Dankzij ons vakmanschap en de kwaliteit van ons werk zijn wij uitgegroeid naar een organisatie met meer dan 40 werknemers. Hierdoor kunnen wij grote opdrachten perfect uitvoeren voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk zakelijk, maar ook voor particuliere opdrachten draaien wij onze hand niet om. Ook niet voor kleinere opdrachten.

Een ervaren en kundig team

Naast onze eigen ruim 40 werknemers, werken wij ook nog samen met meer dan 100 zelfstandige professionals. In totaal werken er dagelijks dus meer dan 150 ervaren vaklieden aan diverse projecten.

Kwaliteit en servicegerichtheid staan bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij ook hoge eisen stellen aan ons eigen werk en onze werknemers en ingehuurde professionals. Stucadoorsbedrijf L&L is lid van de NOA, de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Daarnaast zijn wij officieel erkend door Stichting Afbouwkeur. Deze erkenning geeft u de zekerheid van kwaliteit.

Al onze professionals zijn VCA- en KOMO-gecertificeerd. Zij voldoen aan strenge eisen, hebben een gedegen opleiding genoten en beschikken over riante ervaring. Onze focus op kwaliteit is niet onopgemerkt gebleven. Niet door onze klanten, maar ook niet door branche-organisaties. Wij zijn een officieel erkend leerbedrijf met meerdere leermeesters en leerlingplaatsen. In 2011 zijn wij zelfs genomineerd voor de titel “beste leerbedrijf van Nederland”.

Een jonge en vernieuwende organisatie

Ondanks dat u binnen Stucadoorsbedrijf L&L zeer veel ervaring en know how vindt, vinden wij het belangrijk om te blijven innoveren en het maximale uit onszelf te halen. Dit uiteraard om u de best mogelijke service en kwaliteit te kunnen blijven bieden. Onze organisatie is jong, dynamisch en flexibel en biedt altijd de juiste oplossing voor elke opdracht.

Binnen ons team doen wij doorlopend aan kennisdeling. Wij zorgen ervoor dat al onze professionals regelmatig worden bijgeschoold en regelmatig worden getoetst op hun kennisniveau. Kiezen voor ons betekent kiezen voor ervaring, kwaliteit, een subliem eindresultaat en een prettige samenwerking.