Nieuw project: appartementencomplexen in Tilburg

Hoedemakers bouw en ontwikkeling gaat het groot onderhoud aan de Rubinsteinstraat in Tilburg verzorgen. L&L Totaal Afbouw mag hiervoor de appartementencomplexen helpen opknappen door een deel van de gevels te voorzien van een nieuwe mortelweefsellaag, afgewerkt met sierpleister 1.5 mm. Het andere deel gaan we verduurzamen met een Sto buitengevelisolatie systeem afgewerkt met sierpleister 1.5 mm. Daarnaast verzorgen wij ook het reinigingswerk van de gevels, hekwerk en het twee-laags verfsysteem.  

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜„๐—ผ๐—ป๐—ถ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ป?
Alles behalve het huisnummer. Een bijzonder jaar dus voor de bewoners, die in een enquรชte aangaven blij te zijn met deze opknapbeurt. De woningen worden gasloos, krijgen zonnepanelen, HR++ glas en nieuwe kozijnen. De nieuwe badkamer, keuken en toilet krijgen een mechanische ventilatie met vochtsensor en zijn co2 gestuurd. Ook de buitenkant van de flats wordt opgeknapt. Er komt een compleet nieuw gevelsysteem.

In een proefwoning die werd gebouwd, hebben de inwoners een indruk kunnen krijgen van hun nieuwe appartement. De renovatie start in april en (richting) eind 2024 zijn de woningen weer helemaal klaar voor de toekomst!

Wij danken Hoedemakers bouw en ontwikkeling voor deze mooie opdracht!  

Bericht delen