Disciplines

L&L Totaal Afbouw is een allround afbouwbedrijf dat bedreven is in zeer veel verschillende werkzaamheden en disciplines. Onder onze klanten bevinden zich grote organisaties, kantoren en zelfs  het grootste pretpark van het land.

Stukadoorswerk

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten stukadoorswerk ten behoeve van uw nieuwbouw- of renovatieproject(en). Door onze ruime ervaring kunnen wij u van A tot Z ontzorgen; van advies in het voortraject tot aan de daadwerkelijke uitvoering en oplevering.

Buitengevelisolatie (BGI)

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van buitengevelisolatiesystemen. L&L Totaal Afbouw is KOMO gecertificeerd, werkt met de allerbeste materialen en staat daardoor garant voor de beste kwaliteit.

Betonspuitwerk

Onder betonspuitwerk wordt verstaan het verwerken van betonmortel middels het verspuiten met een speciale pomp. Met onze eigen gemodificeerde mortel kan zeer specialistisch stucwerk worden aangebracht op elke ondergrond en in vrijwel elke vorm.

Vloeren

Wij kunnen u voorzien van verschillende soorten dekvloeren, zoals anhydrietgebonden en zandcement dekvloeren en desgewenst inclusief vloerisolatie.

Tegelwerk

L&L Totaal Afbouw verzorgt het complete wand- en voertegelwerk op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Wij ontzorgen u in het gehele traject, van advies tot het aanbrengen van de tegels.

Wanden

L&L Totaal Afbouw is uw specialist in het aanbrengen gipsblokwanden alsmede het plaatsen van Cellenbetonpanelen of -blokken. In de werkvoorbereidingsfase verzorgen wij de opperplannen. Daarnaast verzorgen wij de complete uitvoering; van maatvoering, frees- en boorwerk van leidingsleuven tot en met het afwerken van de wanden.

Glasvezelbehang met sauswerk

L&L Totaal Afbouw verzorgt voor u een feilloze wandafwerking door het aanbrengen van glasvezelbehang en glad sauswerk. Benieuwd naar de voordelen?

Schilderwerk

L&L Totaal Afbouw verzorgt het muurverfsysteem op wanden en plafonds. Dit alles in de gewenste schrobklasse en uitgevoerd in de gewenste kleuren.

Kalkzandsteen lijmwerk

L&L Totaal Afbouw is gespecialiseerd in het verlijmen van Kalkzandsteen E-elementen of handzame blokken. Deze werkzaamheden worden volgens de geldende voorschriften uitgevoerd.

Plafondafwerkingen

L&L Totaal Afbouw is een echte specialist op het gebied van plafonds. Al jarenlang zijn we toonaangevend in akoestische en isolerende plafondafwerkingen.

Systeemplafonds & Metalstud

L&L Totaal Afbouw levert en monteert systeemplafonds en Metalstud wanden waarbij wij u vakkundig kunnen adviseren op het gebied van de geldende geluidsisolatie- en brandwerendheidseisen.