Disciplines

L&L Totaal Afbouw is een allround afbouwbedrijf dat bedreven is in zeer veel verschillende werkzaamheden en disciplines. Onder onze klanten bevinden zich grote organisaties, kantoren en zelfs  het grootste pretpark van het land. Particulieren kunnen in veel gevallen ook een beroep op ons doen.

Stukadoorswerk

Voor alle soorten stukadoorswerk bent u aan het juiste adres. Zowel traditioneel binnen- als buitenstucwerk, sierpleisterwerk, Filmwerk, Betonciré, sierlijsten en ornamenten. Dit alles kunnen wij aanbrengen in een nieuwbouw-, renovatie- en restauratie omgeving.

Alle soorten spuitwerkzaamheden

Wilt u wanden en plafonds laten spuiten, dan kunt u met een gerust hart bij ons terecht. U kunt ons inschakelen voor betonspuitwerk, spackspuitwerk en zelfs akoestisch spuitwerk met een geluiddempende werking. Weet u niet zeker welk spuitwerk voor u het meest geschikt is? Vraag het ons gerust. Wij komen ook graag langs voor een bezichtiging om u van advies te kunnen voorzien.

Diverse soorten muurafwerkingen

Wij zijn als ervaren allround specialist van alle markten thuis. Wij kunnen al uw muren van sauswerk voorzien, separatiewanden, gipsblokken of cellenbeton plaatsen en wanden afwerken met glasvezelbehang. Uiteraard zorgen wij in alle gevallen voor een feilloze eindafwerking.

Vloeren, plafonds en speciale afwerkingen

Niet alleen uw wanden en plafonds zijn bij ons in goede handen. U kunt ons ook inschakelen voor het afwerken van uw vloeren en het hanteren van speciale technieken. Zo kunnen wij onder andere: zandcement dekvloeren verzorgen, anhydrietgebonden gietvloeren plaatsen, vloerisolatie en tegelwerk aanbrengen, kalkzandsteen lijmwerk verzorgen, metal stud werkzaamheden uitvoeren, systeemplafonds plaatsen en afwerken, zorgen voor akoestische plafondafwerking, isolerende naadloze plafondafwerking plaatsen en zelfs zorgen voor buitengevelisolatie.

A-merken

Wij willen u de beste kwaliteit bieden en werken daarom enkel met gerenommeerde A-merken. De combinatie van vakmanschap, ervaring en de beste merken en materialen geeft u de zekerheid van de kwaliteit die u verdient en waar u nog vele jaren van kunt genieten. Hebt u behoefte aan een of meerdere van onze diensten? Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Betonspuitwerk

Onder betonspuitwerk wordt verstaan het verwerken van betonmortel middels het verspuiten met een speciale pomp. Met onze eigen gemodificeerde mortel kan zeer specialistisch stucwerk worden gemaakt welke we al veelvuldig hebben toegepast op attractie- en themaparken.

Kalkzandsteen lijmwerk

Het volgens de voorschriften verlijmen van Kalkzandsteen E-elementen of handzame blokken, al dan niet met schoonwerk vellingkant. Dit alles is mogelijk in zowel de ruw- als afbouwfase.

Separatiewanden

Onder separatiewanden worden niet dragende, steenachtige binnenwanden verstaan. L&L Totaal Afbouw is uw specialist in zowel gipsblokwanden als Cellenbetonpanelen of -blokken. In de werkvoorbereidingsfase verzorgen wij de opperplannen. Daarnaast verzorgen wij de maatvoering, het frees- en boorwerk van leidingsleuven en het afwerken van de wanden.

Buitengevelisolatie

L&L Totaal Afbouw is uw KOMO gecertificeerde partij in het leveren en aanbrengen van Buitengevelisolatiesystemen. Wij werken nauw samen met gerenommeerde systeemhouders zoals Sto, Strikolith en Knauf. Laat u informeren over items als Algen- en schimmelwerendheid maar ook over de subsidiemogelijkheden voor particuliere woningen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van keramische- of minerale steenstrippen, EcoShapes en Geopietra natuursteenstrippen.

Steenstrippen

De veranderlijke markt zorgt ervoor dat steeds meer architecten kiezen voor steenstrippen op een buitengevelisolatiesysteem. Wij leveren en plaatsen zowel keramische- als minerale steenstrippen die in elke vorm, afmeting, textuur en kleur kunnen worden gemaakt. Een gevoegde- of doorgestreken voegafwerking behoort hierbij tot de mogelijkheden. Ook is L&L afbouw uw partij in specialistische afwerkingen zoals EcoShapes of Geopietra Natuursteenstrippen.

Schilderwerk

L&L Totaal Afbouw verzorgt het muurverfsysteem op wanden en plafonds. Dit alles in de gewenste schrobklasse en kleuren uitgevoerd. Bovendien kunnen wij het Kitwerk meenemen. Daarnaast kunnen wij de onderhoudscyclus van uw gestucte buitengevel verlengen door deze te voorzien van een twee-laags afparelend verfsysteem.

Tegelwerk

L&L Totaal Afbouw verzorgt het complete wand- en voertegelwerk op zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

Dekvloeren

Het aanbrengen van Zandcement dekvloeren in diverse druksterkten en voor diverse doeleinden met de meest moderne technieken, geheel volgens de vigerende Arbowetgeving. Het gieten van dekvloeren met Anhydrietgebonden mortel, al dan niet op vloerisolatie. De mortel wordt op locatie in de vereiste kwaliteiten gemengd met de meest moderne machines.

Anhydrietgebonden deklvloeren

Het gieten van dekvloeren met anhydrietgebonden mortel, al dan niet op isolatie aangebracht. De mortel wordt op locatie in de vereiste kwaliteiten gemengd met de modernste machines.

Vloerisolatie

Deze dienst bevat het leveren en aanbrengen van akoestische of thermische isolatiematerialen ten behoeve van zwevende dekvloeren inclusief randisolatie tegen opgaand werk.

Metalstud

L&L Totaal Afbouw levert en monteert Metalstud wanden en -plafonds waarbij wij u vakkundig kunnen adviseren op het gebied van de geldende geluidsisolatie- en brandwerendheidseisen. Wij werken hierbij samen met gerenommeerde systeemhouders als Knauf en Gyproc.

Systeemplafonds

Wij leveren en monteren hard- en zachtminerale systeemplafonds met een zichtbaar- of verdekt uitneembaar rasterwerk. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd op het gebied van plafondeilanden en of akoestische en hygiënische plafondpanelen.

Akoestiek

L&L Totaal Afbouw is toonaangevend in akoestische oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in zowel akoestisch spuitwerk als in gepleisterde naadloze applicaties zoals StoSilent. De designmogelijkheden op het gebied van vorm en kleur zijn hierbij eindeloos.

Behangwerk

Nooit meer gescheurd stucwerk. L&L is gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van glad glasvliesbehang wat vervolgens voorzien wordt van een muurverfsysteem. Zo heeft u een gladde wandafwerking zonder het risico van scheurvorming. Daarnaast zijn wij specialist in het leveren en aanbrengen van Fotobehang. Laat u informeren met betrekking tot de mogelijkheden.

Isolerende naadloze plafondafwerking

Het aanbrengen van isolatiematerialen tegen plafonds middels een naadloze spuitapplicatie, bestaande uit onbrandbare spuitmortel. L&L biedt u de oplossing voor zowel uw thermische- als akoestische vraagstukken.