Plafondafwerkingen

Spackspuitwerk

Het aanbrengen van spackspuitwerk op wanden en plafonds is voor ons sinds jaar en dag aan de orde van de dag. Wij werken hiervoor uitsluitend met spuitpleisters van de A-merken. Met behulp van de juiste machines kunnen onze spackspuiters een relatief “goedkoop” eindproduct, zoals een decoratieve eindafwerking met korrelstructuur, aanbrengen.  Deze afwerking wordt veelal in de seriematige woningbouwprojecten toegepast. Dit is met name geschikt voor het afwerken van breedplaat- , kanaalplaat- of gipsplaatplafonds en boven het tegelwerk van de wanden in de sanitaire ruimten van de woning.

Wij zorgen ervoor dat alle omliggende delen schoon blijven door alles netjes af te plakken met maskeerpapier of plasticfolie. Ons motto luidt niet voor niets “Schoon erin en schoon eruit”. De werkplek moet ook aan bepaalde voorwaarden voldoen om goed werk te kunnen leveren, zoals het ontbreken van obstakels en zorgdragen voor een goed binnenklimaat. Desgewenst kunnen wij bemonstering verzorgen.

 

Akoestische plafondafwerkingen

Een akoestische plafondafwerking wordt toegepast om nagalm te beperken. Als dat kan met een fraai product is dat mooi meegenomen. U heeft de keuze tussen een gespoten applicatie, die grof van structuur is of een gestukadoord systeem dat een fraai en glad resultaat geeft.

In een parkeergarage zal de keuze puur functioneel zijn en dan is een gespoten applicatie, al dan niet op een isolatietussenlaag, een prima oplossing. In de meer luxere woningen is een gestukadoord akoestisch plafond met een gladder uiterlijk meer voor de hand liggend. Het verhoogt namelijk het wooncomfort aanzienlijk.

In beide gevallen kunnen wij u op voorhand adviseren bij het maken van de juiste productkeuze, en uiteraard kunnen we de uitvoering ervan verzorgen. Wij kunnen bij het adviseren u op locatie laten ervaren wat een dergelijke akoestische afwerking inhoudt.