Certificering

L&L Totaal Afbouw is aangesloten bij onderstaande brancheverenigingen.
Uw waarborg voor kwaliteit, garantie en continuïteit.

Stucadoorsbedrijf L&L en L&L Afbouw zijn door het Nederlands Certificatie Instituut VCA-gecertificeerd. Dat houdt in dat zij alle stucadoors- en afbouwwerkzaamheden volgens VCA-norm uitvoeren.

Bekijk het certificaat hier.

L&L Totaal Afbouw is gecertificeerd op het proces voor de vervaardiging van buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking (buitengevelisolatiewerkzaamheden). Dit betekent dat de vervaardiging van buitengevelisolatie met gepleisterde afwerking bij oplevering voldoet aan de in de BRL en uitvoeringsrichtlijnvastgelegde eisen en voldoet aan de in het procescertificaat opgenomen eisen van het Bouwbesluit.

Bekijk het certificaat hier.

L&L Totaal Afbouw is door NCI gecertificeerd voor het product Approved Self Assessment van de Safety Culture Ladder. De scope voor deze certificering is: het verrichten van afbouwwerkzaamheden zoals stucadoors- en spuitwerk, schilderwerk, het plaatsen van systeemplafonds, behangen, aanbrengen van dekvloeren, metalstud en separatiewanden.

Bekijk het certificaat hier.

De ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven. L&L Totaal Afbouw is aangesloten bij NOA. Onze branchevereniging NOA, heeft in samenwerking met de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis garantiebepalingen vastgelegd voor o.a. stukadoorswerk in de algemene consumentenvoorwaarden. Met ruim 1.600 leden is NOA dé ondernemersvereniging voor afbouwbedrijven in Nederland. Alle bedrijven die bij NOA zijn aangesloten, zijn verplicht zich te verbinden aan deze voorwaarden.

Bekijk het certificaat hier.

Keurmerk voor vakwerk. Afbouwkeurbedrijven zijn bedrijven die aan strenge eisen voldoen. Afbouwkeur kijkt naar de vakbekwaamheid en ondernemersvaardigheden van alle afbouwbedrijven die ons keurmerk willen voeren. De deelnemende bedrijven worden voortdurend op kantoor en tijdens de uitvoering gecontroleerd, om te zien of ze aan de eisen blijven voldoen. Onder afbouwbedrijven vallen stukadoorsbedrijven, stellers en lijmers van niet dragende scheidingswanden, bedrijven die systeem- en gipsplatenplafonds aanbrengen, vloerenbedrijven die monoliet-, kunststof-, cementdek- en gietdekvloeren aanbrengen. Ook bedrijven die vloeren schuren, frezen, stralen of egaliseren én terrazzobedrijven kunnen Afbouwkeur verkrijgen.

Meer info.

L&L Totaal Afbouw staat geregistreerd als erkend leerbedrijf. Met momenteel alweer meerdere leerlingplaatsen en meerdere leermeesters. L&L is opgenomen in het Register van Erkende leerbedrijven van Savantis, het vakcentrum Afbouw en Onderhoud. L&L was in 2011 dan ook genomineerd als beste leerbedrijf van Nederland.

Meer info.