systeemplafonds & Metalstud

Systeemplafonds

Wij kunnen allerlei verschillende systeemplafonds leveren en monteren voor uw project. De product keuze wordt afgestemd op basis van de toepassing en de gewenste eigenschappen. Denk hierbij aan akoestische eigenschappen of esthetische eigenschappen.

Wij ontzorgen u in het gehele traject; van werkvoorbereiding tot en met montage. Wij werken uitsluitend met A-merken zodat de kwaliteit gegarandeerd kan worden.

 

Metalstud wanden

Metalstud wanden en plafonds zijn opgebouwd uit een licht metalen frame met gipskartonplaten of gipsvezelplaten en al dan niet voorzien van een isolatiemateriaal tussen de stijlen. Dit systeem is prima toepasbaar in de moderne bouwprojecten.  De samenstelling kan per project exact afgestemd worden op de bouwfysische eigenschappen en de toepassing van de wand of het plafond.

Wij kunnen u vanaf de werkvoorbereiding tot en met de montage en afwerking hiermee van dienst zijn. Wij werken uitsluitend samen met gecertificeerde fabrikanten.

De wanden of plafonds worden in het werk gemonteerd inclusief maatvoering en afwerking. Dit geeft een fraai eindresultaat en de eigenschappen voldoen aan de gestelde eisen. Er dient wel een goede afstemming te zijn met installateurs die hun leidingen in de wand of plafond verwerkt willen hebben. Tevens dient aangegeven te worden waar verstevigingen aangebracht moeten worden om achteraf de mogelijkheid te kunnen hebben iets te kunnen bevestigen. Dit wordt het zogenaamde achterhout genoemd. Achterhout dient wel op de juiste plek gemonteerd te worden.

Wij verzorgen ook het transport van alle materialen tot op de werkplek, al dan niet gebruik makend van de aanwezige bouwkraan, bouwlift of steigers.