Stukadoorswerk

Buitenstucwerk (ongeïsoleerd)

Op de gevels kunnen wij rechtstreeks allerlei stuc-systemen aanbrengen in de juiste opbouw van voorbehandeling, grondmortellaag (al dan niet voorzien van een wapeningsweefsel) en een eindafwerklaag. Voorafgaand aan het project wordt er meestal een projectadvies opgesteld waardoor u de meeste zekerheid krijgt omtrent de juiste keuze van het aan te brengen systeem.

Wij werken uitsluitend met systemen van erkende fabrikanten/leveranciers.

 

Binnenstucwerk

Op vrijwel elke ondergrond binnen kunnen wij voor u het stukadoorswerk aanbrengen. Dit geldt voor zowel wanden als plafonds. Vooraf bepaalt u in welke oppervlaktegroep het stukadooswerk uitgevoerd moet worden. Volgens de tabel Oppervlaktebeoordelingscriteria Stukadoorswerk Binnen van TBA kunt u kiezen uit diverse groepen.

Wij hebben ruime ervaring in:

  • Stukadoorswerk met gipsgebonden- of cementgebonden mortels. Dit wordt ook wel raapwerk genoemd vanwege de laagdikte. Deze methode wordt vaak toegepast in de traditionele bouw en villabouw.
 
  • Het afwerken van gelijmde kalkzandsteen elementen in dunnere lagen. Met name in de nieuwbouwprojecten voor de woningbouw wordt dit vaak toegepast.
 
  • Decoratief stukadoorswerk zoals sierpleister en betonlook U heeft de keuze uit diverse soorten sierpleister en andere afwerkingen m.b.t. decoratief stucwerk. Dit voor zowel wand- als vloerafwerkingen en dit is in diverse kleuren beschikbaar. We werken hiervoor uitsluitend met A-merken. Wij kunnen u vooraf een showroom laten bezoeken waar u in een zeer professionele setting de juiste keuze kunt bepalen.
 
  • Leemstucwerk, dit wordt wel eens toegepast bij specifieke projecten. Wij kunnen u vooraf een showroom laten bezoeken waar u in een zeer professionele setting de juiste keuze kunt bepalen.