Buitengevelisolatie en gevelstucwerk

L&L Totaal Afbouw uit 's-Hertogenbosch is dé specialist in het afwerken van gevels door middel van buitengevelisolatie en gevelstucwerk. De gevels die wij isoleren voldoen niet alleen aan onze eigen strenge kwaliteitseisen, maar ook aan die van het Bouwbesluit en de Nederlandse richtlijnen. Uw gevel is dan klaar voor een gasloze toekomst en lage temperatuurverwarming. Dit zorgt ervoor dat uw project in de utiliteitsbouw of woningbouw uitstekend wordt geïsoleerd en afgewerkt. Bij ons krijgt u voor uw buitengevelisolatiesysteem (bgi) en gevelstucwerk een verzekerde garantie, die voldoet aan de eisen van Stichting Gevelgarantie. U weet dat wij altijd kwaliteit leveren tegen een concurrerende prijs. De kwaliteit van onze werkzaamheden wordt ook erkend door de Stichting Gevelgarantie. Wij zijn namelijk de winnaar van de KwaliteitsAward Gevelsystemen 2020. Deze Award wordt toegekend op basis van diverse kwaliteitsinspecties door gecertificeerde inspectiebureaus. Wij zijn als applicateur van buitengevelisolatiesystemen vanzelfsprekend bijzonder trots op deze erkenning.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Onze gevelisolatie diensten

Bij buitengevelisolatie en gevelstucwerk maken we alleen gebruik van materialen van de beste kwaliteit en isoleren de buitenzijde van uw gebouw daarom met gerenommeerde beluchte gevelsystemen. De producten van Knauf zijn hier een mooi voorbeeld van evenals de oplossingen van Sto. Nadat we uw gevel geïsoleerd hebben werken we deze ook af met bijvoorbeeld steenstrips, tegelwerk of pleisterwerk. Op dit moment zijn Geopietra steenstrips bijzonder in trek en deze geven een uniek resultaat met een ambachtelijke uitstraling. Laat ons uw buitengevelisolatie en gevelstucwerk uitvoeren voor het allerbeste en mooiste resultaat.

Gevelisolatie en stucwerk woning

Afbouwwerkzaamheden voor de zakelijke markt

Naast het isoleren en afwerken van gevels hebben wij ons verder gespecialiseerd in een groot aantal andere diensten op de zakelijke markt. Wilt u bijvoorbeeld betonstuc, betonspuitwerk of betonvloeren laten aanbrengen, dan is dat bij ons in vakkundige handen. Ook voor het op een andere manier stucen of afwerken van muren, vloeren en plafonds kunt u bij L&L Totaal Afbouw terecht. We zijn een erkend bedrijf in het aanbrengen van akoestische plafonds en kunnen ook akoestisch spuitwerk uitvoeren. Dit is voor grote projecten zoals de bouw van appartementen en woningen echt een uitkomst. We werken met zowel traditionele materialen zoals glasvliesbehang en tegels alsmede met moderne materialen zoals metal stud en beton en wij ontzorgen u volledig bij het afwerken en isoleren van uw muren en plafonds.

Vakkundige medewerkers en erkend leerbedrijf

Wij hebben een groot aantal tevreden klanten, die buitengevelisolatie en gevelstucwerk door ons hebben laten uitvoeren. De Efteling en Wildlands zijn daar slechts enkele voorbeelden van. Onze medewerkers zijn bijzonder vakkundig en worden voortdurend bijgeschoold zodat iedereen op de hoogte blijft van de nieuwste technieken en producten. We zijn niet voor niets een erkend leerbedrijf met meerdere leerplekken en leermeesters. Laat ons al uw afbouwwerkzaamheden uitvoeren voor uw renovatie-, transformatie-, restauratie- of nieuwbouwproject en u weet zeker dat u kwaliteit ontvangt.

Isolerende afbouw uitgevoerd voor woningbouwvereniging

Ook onze geografische spreiding is groot

U kunt ons inschakelen als totaalleverancier voor uw project, maar we kunnen ook een gedeelte daarvan voor onze rekening nemen. We bieden onze diensten in totaalafbouw aan door geheel Nederland en België. U treft daarom onze tevreden klanten aan in Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht. Voor meer informatie over de kosten, de diensten die we uitvoeren en voor het aanvragen van een offerte gebruikt u ons online contactformulier. We maken van u ook graag een tevreden klant, net als de klanten uit bijvoorbeeld:

 • Amsterdam
 • Apeldoorn
 • Arnhem
 • Breda
 • Den Bosch
 • Den Haag
 • Ede
 • Eindhoven
 • Nijmegen
 • Roosendaal
 • Rotterdam
 • Tilburg
 • Venlo