Afbouwbedrijf voor het plaatsen van Gibo wanden

Bent u op zoek naar een vakkundig afbouwbedrijf voor het laten plaatsen van Gibo wanden? Dan bent u bij L&L Totaal Afbouw uit 's-Hertogenbosch aan het juiste adres! Wij zijn een jong en energiek bedrijf met ervaren vakmensen die garant staan voor alle puntjes op de 'i' bij al uw afbouw projecten. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor de afwerking van vloeren, gevels, plafonds, muren en het laten plaatsen van Ytong wanden. Als afbouwbedrijf richten wij ons vooral op de zakelijke markt. Zo hebben wij al vele projecten verzorgd in de woning- en utiliteitsbouw. Echter kunt u ook als particulier contact met ons opnemen, zeker wanneer u wilt bouwen met Gibo wanden.

Bel: 073 5518170Contactformulier

De voordelen van Gibo wanden

Met de plaatsing van Gibo / Ytong wanden, kunt u optimaal gebruik maken van de beschikbare oppervlakte. De experts bedenken een logische verdeling, dit alles rekening houdend met uw wensen. Aan de hand van de werktekeningen met definitieve plattegronden, kunnen wij bepalen welk type wand er geplaatst moet worden voor het beste resultaat. Wanneer wij de wanden plaatsen, werken we altijd secuur en geheel conform de voorschriften van de fabrikant. Ook verlaten wij de werkplek pas wanneer deze geheel schoon is. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over zaken als achtergebleven afval en dergelijke. Verder leveren wij de wanden behangrijp af en zetten daarbij de leidingsleuven dicht ten behoeve van het installatiewerk.

Afbouwwerkzaamheden verricht voor appartementencomplex

Bouwen met Gibo wanden

Gipsbetonwanden, ook wel Gibo wanden genoemd, zijn de meest gebruikte bouwmaterialen als het aankomt op het plaatsen van niet-dragende scheidingswanden. Gibo wanden plaatsen heeft een groot aantal voordelen. Zo werken de materialen brandvertragend, vochtregulerend en isolerend. Gibo wanden bestaan uit rechthoekige gipsblokken die in diverse uitvoeringen toepasbaar zijn. Ondanks dat de materialen erg licht zijn, zijn Gibo blokken betrouwbaar, duurzaam en sterk van karakter.

Ytong wanden laten plaatsen bij uw projecten

Ytong wanden bestaan uit dikke blokken van cellenbeton. De constructie van het cement bestaat uit allerlei kleine luchtbelletjes, waardoor Ytong blokken aangenaam licht zijn en dus makkelijk verwerkt kunnen worden. Daarnaast beschikken ze tevens over een aantal belangrijke voordelen: zo werken Ytong wanden warmte-accumulerend, geluidsisolerend en zijn ze ongevoelig voor vocht. Wij van L&L totaal Afbouw zijn tevens verantwoordelijk voor de aflevering van de juiste hoeveelheid materiaal op de gewenste werkplek. Het enige waar wij u vragen voor te zorgen, is een veilige, tijdelijke opslagplaats voor de Ytong pakketten.

Isolerend stucwerk en afbouw uitgevoerd voor woningbouwvereniging

Vraag een offerte aan voor het bouwen met Gibo wanden

Iedere klus is anders. Daarom ontvangt u bij L&L Totaal Afbouw altijd een offerte op maat. Zo krijgt u een goed beeld van het uiteindelijke kostenplaatje en komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Wij helpen u graag met de plaatsing van uw Gibo en/of Ytong wanden, maar ook voor andere afbouw werkzaamheden kunt u zeker contact met ons opnemen. Zo hebben wij al vele succesvolle klussen op onze naam staan in bijvoorbeeld:

  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg
  • Venlo