Isolerende- en akoestische plafondafwerking

Heeft u een afbouwproject in de utiliteitsbouw of in de woningbouw, dan zijn onze akoestische plafonds echt een uitkomst. Harde materialen, zoals glas, staal en beton zijn momenteel erg populair en we zien een sterke toename in het gebruik daarvan. Tegelijkertijd komt het gebruik van deze materialen de akoestiek van een gebouw niet ten goede. Bent u als woningbouwstichting bijvoorbeeld appartementen aan het bouwen, dan is een akoestisch systeemplafond geen overbodige luxe. Het maakt een groot verschil in het wooncomfort van uw toekomstige bewoners en zorgt ervoor dat geluiden veel minder hard doorklinken naar andere kamers en woningen. L&L Totaal Afbouw is onder andere gespecialiseerd in het aanbrengen van isolerende- en akoestische plafondafwerking.

Bel: 073 5518170Contactformulier

De beste kwaliteit

We gebruiken voor isolerende- en akoestische plafondafwerking alleen de beste materialen en wij werken hiervoor met de systeemplafonds van Sto Silent. Zij bieden verschillende mogelijkheden aan om de materialen te monteren en dat kan zowel tegen een draagconstructie als een constructief plafond gedaan worden. De plafonds isoleren daarna niet alleen akoestisch, maar ook thermisch, wat er weer voor zorgt dat de warmte eronder niet wordt doorgelaten. Eventueel werken we het geheel af met akoestisch spuitwerk van onbrandbare spuitmortel wat in verschillende kleuren kan worden aangebracht. U bepaalt zelf hoe grof of fijn de eindafwerking is. Voor een akoestische en isolerende plafondafwerking zijn wij de specialisten voor woningbouw en utiliteitsbouw en dat alles tegen een zeer concurrerende prijs.

Gecertificeerd en erkend

L&L Totaal Afbouw mag een verscheidenheid aan keurmerken voeren. Zo zijn we een gecertificeerd bedrijf voor het aanbrengen van akoestische systeemplafonds. We zijn KIWA- en VCA gecertificeerd. U krijgt een uitstekende garantie via NOA, onze branchevereniging. We bezitten het KOMO-procescertificaat én zijn een erkend leerbedrijf. We bieden meerdere leerplaatsen aan en hebben meerdere leermeesters in dienst. We hebben zelfs een nominatie mogen ontvangen als het beste leerbedrijf in Nederland.

Isolerend en akoestische plafondafwerking kantoorpand

Niet alleen plafonds

Het aanbrengen van isolerende- en akoestische plafondafwerking is niet het enige wat wij doen. We zijn totaalleverancier voor het afwerken van wanden, vloeren en gevels. Dat doen we in heel Nederland en een gedeelte van België, met name in de provincies Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht.

Word ook een tevreden klant

We hebben intussen een groot portfolio van tevreden klanten opgebouwd, verspreid over heel Nederland en in plaatsen zoals Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Venlo. Wilt u meer weten over kosten en prijzen voor isolerende- en akoestische plafondafwerking, over de verschillende diensten die we in woningbouw en utiliteitsbouw aanbieden en over hoe wij u een totaalconcept voor uw project kunnen aanbieden, dan stelt u via ons contactformulier gemakkelijk uw vraag. Ook als u een offerte nodig heeft, neemt u op die manier contact met ons op. Uiteraard zijn wij ook telefonisch bereikbaar. Onze vakkundige en ervaren specialisten staan voor u klaar.