Keratop tegelwerk

Voor diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten verzorgt L&L Totaal Afbouw de applicatie van het tegelwerk van Keratop. Wij verzorgen al ruim 19 jaar diverse afbouw werkzaamheden zoals tegelwerk en stucwerk. Daarbij staan kwaliteit en vakmanschap hoog in het vaandel.

Keratop is een nieuwe vorm van tegelwerk. Het is een keramische tegel, maar dan eentje die eenvoudig en snel te plaatsen is door zowel vakmensen als hobbyisten die hiervoor de juiste instructies krijgen. Keratop levert tegelwerk waarmee de badkamer, wc en/of de keuken in een handomdraai kan worden gerenoveerd. Keratop tegels zijn de perfecte uitkomst voor iedereen die op zoek is naar eenvoudig, stijlvol en duurzaam tegelwerk.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Renovatie van de badkamer met Keratop

Renoveer eenvoudig de badkamer met de wand- en vloerpanelen van Keratop. Een Keratop badkamer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook vochtbestendig, vlekbestendig, UV-bestendig en krasvast. Uw badkamer kan bovendien eenvoudig én snel worden gerenoveerd met het lichte tegelwerk van Keratop. Met het systeem van Keratop hoeft het oude tegelwerk namelijk niet eerst gesloopt te worden. Keratop tegels kunnen gemakkelijk over het bestaande tegelwerk worden aangebracht en eventuele verschillen in hoogte kunnen worden opgevuld met vulstroken. Met het tegelwerk van Keratop laat L&L Totaal Afbouw iedere badkamer weer stralen!

Verzorgde afbouw-werkzaamheden

Een Keratop wandpaneel

Wat is een Keratop wandpaneel? Een Keratop wandpaneel is een prefab paneel dat is gemaakt van hardschuim met een grootformaat keramische tegel als afwerking. De wandpanelen van Keratop worden verwerkt in badkamers, toiletten en keukens. Een wandpaneel van Keratop is snel en eenvoudig te verwerken in deze ruimtes, zodat medebewoners minimale last ondervinden van renovatie van badkamer, keuken of toilet.

De voordelen van Keratop tegelwerk

Het circulaire tegelwerk van Keratop is ideaal voor renovatie en nieuwbouw van badkamers, toiletten en keukens. De keramische, lichte tegels van Keratop hebben diverse voordelen. Zo is het voegen van tegels minimaal nodig, waardoor Keratop tegelwerk onderhoudsarm is. Het renoveren van badkamer, keuken of toilet met Keratop is heel eenvoudig en snel, wat scheelt in overlast voor medebewoners in te renoveren panden. Daarnaast zijn de Keratop panelen gemakkelijk te snijden in een stofvrij proces, wat leidt tot een minimale hoeveelheid afval. Bovendien zijn Keratop tegels makkelijk los te maken, recyclebaar en werken de tegels energiebesparend.

Verwerking van Keratop tegels

Wij zorgen voor de verwerking van Keratop tegels bij diverse renovatie- en nieuwbouwprojecten. L&L Totaal Afbouw knapt badkamer, toiletten en keukens eenvoudig en snel op dankzij de duurzame tegels van Keratop. Daarbij richten we ons met name op de zakelijke markt. zoals utiliteitsbouw.

Als u meer wilt weten over het duurzame tegelwerk van Keratop en de verwerking van Keratop tegels door L&L Totaal Afbouw, dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. U kunt een vrijblijvende afspraak inplannen met een van onze projectadviseurs via de website. Wij kunnen u begeleiden en adviseren bij de aankoop van Keratop oplossingen.

Afbouw werkzaamheden

De prijs voor Keratop tegels

Indien u benieuwd bent naar de prijs van Keratop tegels, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. De prijs van het tegelwerk van Keratop hangt namelijk af van diverse factoren. Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

L&L Totaal Afbouw verzorgt de verwerking van Keratop tegelwerk in onder andere de volgende steden in Nederland:

  • Breda
  • Den Bosch (’s-Hertogenbosch)
  • Eindhoven
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Tilburg