Lijmwerk kalkzandsteen

L&L Totaal Afbouw is uw totaalaanbieder voor de afbouw van appartementen, woningbouw en utiliteitsbouw. Lijmwerk van kalkzandsteen is hierbij een van onze veelzijdige diensten. Wij bieden u een totaaloplossing aan, maar zijn ook echte specialisten in het aanbrengen van betonstuc en erkend installateur van akoestische plafonds. Het aanbrengen van kalkzandsteen lijmwerk is ook een dienst die wij vol trots aanbieden en waarmee wij dragende- en niet-dragende muren opbouwen of afwerken. Wij werken met ervaren en geschoolde specialisten die elke keer weer uitmuntende kwaliteit leveren. We hebben de Efteling en Wildlands niet voor niets in ons portfolio!

Bel: 073 5518170Contactformulier

Werken met kalkzandsteen

Kalkzandsteen muren zijn steeds populairder in de nieuwbouw en worden nu als één van de belangrijkste onderdelen genoemd van het ruwbouwproces. Slechts in 30% van alle nieuwbouwwoningen wordt zonder dit materiaal gebouwd. Wij verzorgen lijmwerk kalkzandsteen zowel in de ruwbouw- als de afbouwfase. Het is het verlijmen van kalkzandsteen lijmblokken en elementen, zodat er een sterke constructie ontstaat. Het aanbrengen van lijmwerk kalkzandsteen in plaats van andere materialen heeft als voordeel dat het goedkoper, arbeidsvriendelijker en sterker is en dat er aanzienlijk minder stelwerk voor nodig is. Tevens wordt er een vlakker oppervlak verkregen.

Afwerken daarna is een makkie

Omdat kalkzandsteen een zeer vlak oppervlak oplevert is afwerken van de muren daarna een makkie. En ook daarmee kan L&L Totaal Afbouw u ontzorgen. We bieden diverse diensten aan, zoals het isoleren van uw buitengevel, het aanbrengen van betonspuitwerk, akoestisch spuitwerk en glasvliesbehang en werken uw gevel af met steenstrips, tegelwerk of sierpleister. We kunnen u een totaalconcept aanbieden of slechts enkele afbouw werkzaamheden van het project voor u uitvoeren.

Afbouwwerkzaamheden verricht voor appartementencomplex

Andere diensten voor de afbouw

We ontzorgen u niet alleen met het plaatsen van lijmwerk kalkzandsteen, maar ook met het afwerken van wanden, plafonds en vloeren. We zijn gecertificeerd in het plaatsen van akoestische en thermische plafondisolatie. We kunnen uw vloeren isoleren en afwerken en bieden een verscheidenheid aan oplossingen aan voor wanden en gevelmuren. Dit doen we veel voor grote projecten in de zakelijke markt, maar ook voor particulieren. We werken aan renovatie-, transformatie-, nieuwbouw- en restauratieprojecten en hechten veel waarde aan kwaliteit en professionaliteit.

Word ook een tevreden klant

We leveren onze diensten in bijna geheel Nederland en een deel van België (Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel, Flevoland en Utrecht). Daar hebben we al veel tevreden klanten en dat aantal is alleen maar groeiende. Onze projecten zijn te zien in een verscheidenheid aan steden, zoals Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Venlo. Als erkend leerbedrijf hebben we meerdere leerplekken en hebben we meerdere leermeesters in dienst. Daar zijn we trots op en we hechten veel waarde aan training en bijscholing. U weet dat u bij ons kwaliteit en vakmanschap krijgt. Vraag gerust eens een offerte aan en u zult zien dat de kosten u alleszins mee zullen vallen.