Onderhoudsbedrijf voor de zakelijke markt

Gestart als Stucadoorsbedrijf L&L met onze kernactiviteit stucadoorswerk, zijn we de laatste jaren uitgegroeid tot een specialist in allerlei diensten die te maken hebben met afbouw en onderhoud van vastgoed. Vandaar ook onze nieuwe naam L&L Totaal Afbouw. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf voor de zakelijke markt (o.a. utiliteitsbouw en woningbouw), dan hebben wij de geschoolde specialisten in dienst die de diverse werkzaamheden voor u kunnen uitvoeren. We zijn een erkend leerbedrijf en we nemen training en scholing heel serieus. Kwaliteit en vakmanschap is bij onderhoud bijzonder belangrijk en dat vindt u terug bij L&L Totaal Afbouw. Wij transformeren uw kantoor, appartementencomplex, woningen of bedrijfsgebouwen tot deze er weer als nieuw uitzien of maken deze geschikt voor andere doeleinden.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Wat doen wij als onderhoudsbedrijf voor de zakelijke markt voor u?

Heeft u een gebouw dat onderhoud nodig heeft, dan voeren wij dat vakkundig voor u uit. We werken aan uw daken, muren, plafonds, gevels, vloeren en wanden zodat deze er weer mogen zijn. Daarnaast zijn we ook een renovatiebedrijf en zijn we de totaalleverancier als het over afbouw- en stucwerkzaamheden gaat. Heeft uw gebouw een transformatie nodig, dan is transformatiewerk ook een dienst waarvoor u ons kunt inschakelen. We zijn gecertificeerd voor het aanbrengen van akoestische plafonds, kunnen vloerisolatie aanbrengen, voeren akoestisch spuitwerk uit, maken metalstudwanden voor een betere indeling en voorzien uw wanden en gevels van een nieuwe isolerende afwerking.

Ervaren vakmensen

We werken alleen met ervaren vakmensen en hechten veel waarde aan scholing en training. We zijn er trots op dat we ons als onderhoudsbedrijf ook een erkend leerbedrijf mogen noemen en we hebben daarom ook enkele leermeesters in dienst en bieden jaarrond meerdere leerplekken aan. Naast het renoveren en onderhouden van uw gebouw blinken we ook op andere vlakken uit. We zijn specialist in het aanbrengen van betonstuc en betonvloeren. Wij geven uw ruimtes die industriële en stoere look die momenteel zo in trek is. Renovatiewerk, transformatiewerk, afbouwwerkzaamheden en onderhoud zijn allemaal diensten waarin wij veel ervaring en kennis hebben.

Onderhouds- en renovatiewerkzaamheden verricht

Contact opnemen voor kosten en offerte

Plant u een renovatie of heeft u een onderhoudsbedrijf voor de zakelijke markt nodig dat uw gebouw transformeert of weer in oude glorie herstelt? L&L Totaal Afbouw is hét bedrijf om in te schakelen. Voor vragen en het aanvragen van een offerte gebruikt u het contactformulier op onze website. Wij geven u dan zo snel mogelijk antwoord. Een groot aantal tevreden klanten in Nederland en België (onder andere uit Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Venlo) gingen u al voor en wij hopen u daar ook aan toe te voegen.

Ons werkgebied

De Efteling en Wildlands zijn klanten van ons en we werken dan ook in een groot gebied:

  • Brabant
  • Noord-Brabant
  • Gelderland
  • Limburg
  • Zuid-Holland
  • Noord-Holland
  • Limburg
  • Overijssel
  • Flevoland
  • Utrecht