Tegelzetbedrijf voor woning- en utiliteitsbouw

L&L Totaal Afbouw is specialist in alle disciplines van de afbouw en we zijn al lange tijd veel meer dan alleen een stucadoorsbedrijf waarmee we in 2004 zijn gestart. Onze ervaren en vakkundige medewerkers ontzorgen u graag bij het leggen van uw gietvloeren of dekvloeren, bij het plaatsen van separatiewanden, bij het isoleren van plafond en vloer en andere werkzaamheden waarmee wij voor u de puntjes op de i kunnen zetten. We werken aan plafonds, muren, wanden, vloeren en gevels en zorgen ervoor dat uw project perfect wordt afgewerkt. We zijn eveneens een tegelzetbedrijf voor woning- en utiliteitsbouw en onze medewerkers verzorgen op een deskundige manier al het tegelwerk voor wanden en vloeren.

Bel: 073 5518170Contactformulier

Wij zijn de tegelzetter voor uw bouwproject

Heeft u een vakkundig tegelzetbedrijf nodig voor woning- en utiliteitsbouw, dan zijn wij de geschikte partner voor u. We verzorgen tegelwerk in appartementen, voor woningbouwstichtingen en voor andere projecten op de zakelijke markt. Onze medewerkers zijn geschoold en ervaren en we besteden veel aandacht aan training en bijscholing. U kunt dus altijd vakwerk van ons verwachten ongeacht of u nu alleen een tegelzetter nodig heeft, of dat u ons inschakelt voor uw totaalafbouw. Wij kunnen uw tegelwerk verzorgen, uw muren afwerken en u een totaalconcept aanbieden waarmee u de afbouw bij één bedrijf kunt neerleggen. Dat maakt communicatie en afhandeling een stuk gemakkelijker.

Afbouw voor villa uitgevoerd

Een erkend leerbedrijf en NOA gecertificeerd

L&L Totaal Afbouw is een erkend leerbedrijf. Wij bieden meerdere leerlingplaatsen aan én hebben een aantal leermeesters in dienst. Hiervoor hebben we zelfs een nominatie gehad als beste leerbedrijf van Nederland. Kwaliteit staat bij ons dus echt centraal en dat kunnen onze tevreden klanten in onder andere Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Venlo beamen. Daarbij zijn we ook lid van onze vakvereniging NOA en dat betekent dat we gecontroleerd worden op kwaliteit en betrouwbaarheid. Onze garantieregelingen zijn uitstekend en voldoen aan de richtlijnen die we van de NOA krijgen.

Afbouwwerk verzorgd voor woningbouwvereniging

Contact opnemen

Heeft u een tegelzetbedrijf voor woning- en utiliteitsbouw nodig, dan is L&L Totaal Afbouw dus meer dan geschikt. Als u vragen heeft over onze diensten, een offerte wilt aanvragen, prijzen wilt weten of meer wilt weten over ons totaalconcept, dan kunt u contact opnemen via ons contactformulier op de website of natuurlijk telefonisch. We proberen u dan zo goed mogelijk te helpen.

Kwaliteit gegarandeerd

Of u nu een tegelzetbedrijf voor woning- en utiliteitsbouw nodig heeft, een specialist voor andere werkzaamheden in de afbouw of een totaaloplossing, wij leveren kwaliteit. We zijn gecertificeerd in het aanbrengen van akoestische plafonds en specialist in betonstuc. Bent u gevestigd in Nederland of België (Brabant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Utrecht, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Overijssel of Flevoland) dan komen onze specialisten graag bij u langs. Met meer dan 40 eigen medewerkers en 100 zzp-ers zijn er weinig plaatsen waar we niet kunnen komen.